Timpuri de expediere

Timpurile de livrare pot fi întârziate în cazul unei vacanțe; Vectorii nu fac livrări în 25/12, 26/12, 01/01 și în weekend.

Pentru comenzile făcute de cardul de credit, comanda va fi imediat pusă în procesare și va fi încredințată curierului prima zi utilă utilă. Pentru comenzile efectuate prin transfer bancar, timpul de transport va fi calculat începând de la confirmarea plății.

Pentru comanda cu retragerea la magazin, veți primi un e -mail de confirmare a primului ordin, de urmat, un al doilea e -mail de confirmare a colecției: este necesar să vă prezentați în magazinul ales pentru retragere numai după ce ați primit confirmarea niciodată a retragerii cu o Document de identitate și copie a facturii, în termen de 7 zile lucrătoare. În cazul unei retrageri făcute de terți (adică non -deținători ai comenzii), este necesar să vă prezentați magazinului cu o delegație semnată și o copie a cărții de identitate pentru a retrage comanda.

 

În cazul non -delivery -ului, vă invităm să contactați curierul direct în ramura competenței pe care o veți găsi în călcâie care v -a fost lăsată la momentul tentativei de livrare.

Log in

Ti-ai uitat parola?

Nu aveți încă un cont?
Creați un profil